• head_banner_01

Вести

Извоз на галванизирана железна жица во Колумбија

На почетокот на 2023 година, нашата фабрика за железна жица има производи од 27 тони галванизирана железна жица за нашиот клиент од Колумбија.

Пред да го ставите во контејнерот, мора да го тестирате квалитетот.

Прво, железната жичана шипка, хемиските елементи, мора да одговараат на Q195 и GB/T 701-2008.

Второ, машината за цртање почнува да ја црта жичаната шипка до дијаметарот на жица што му е потребен на купувачот.

Трето оставете ја железната жица да се закова па поцинкувана како на следната слика.

Извоз на галванизирана железна жица во Колумбија001

Четврто, работникот ќе ја дели тежината како барање на клиентите.Лајкнете ја следната слика.

Извоз на галванизирана железна жица во Колумбија002

Пред вчитување, работникот ќе ја стави пластичната хартија на контејнерот за заштита од 'рѓа, жицата од галванизирана железо.

Потоа работникот ќе ја стави жицата од галванизирана железо во контејнерот.

Извоз на галванизирана железна жица во Колумбија003

Производство на галванизирана жица има униформа галванизиран слој, униформа дијаметар на жица и ги исполнува стандардните, суровини оптимизација на производи од челик со униформа содржина на јаглерод, по влечење нема да се појави јадро внатрешна шуплива, грешка, пукнатини и други неквалификувани феномени, за да се обезбеди квалитет на производите на клиентите, така што клиентите не користат грижи.

Главната примена на жица од галванизирана железо

Поцинкуваната железна жица со мала плоча може да се користи за производство на ракотворби, производство на хортикултура и одржување на семејства.Може да се користи и како суровина за електрична мрежа за заварување, суровина за метална мрежа за ткаење итн. Има широк опсег на употреба.Со нетрпение очекуваме да разговараме со вас и да развиеме поиновативни производи за да му вратиме на општеството.Направете ги нашите животи подобри.

After delivery, our after-sales department staff will conduct in-depth tracking of the product’s follow-up use, product related investigation and production. Our service begins only after the product is sold. We welcome your valuable comments on the after-sales problems of the product, and we will actively reply and improve the product to meet the requirements of updating. e-mail: info@yutaimesh.com


Време на објавување: Мар-21-2023